PIPOC 2007  
       
  LANGKAWI INTERNATIONAL DIALOGUE  
       
  IKIM :THE ROLE OF ISLAMIC  
       
  KL OIC HEALTH  
       
  PERAK ROYAL EVENT  
       
  DEVELOPING 8 (D8) MINISTERS MEETING ON FOOD SECURITY  

 
 
 

Mac 23, 2019 -Sabtu

 
  KUMPULAN MEBO MENYERIKAN EKSPO CIIE DENGAN KEHADIRAN MEREKA, MENJADIKAN SAINS HAYAT JANA SEMULA SEBAGAI SATU TUMPUAN

Friday 09/11/2018AsiaNet 76191

SHANGHAI, China, 9 Nov., 2018 /Xinhua-AsiaNet/--

 
Menurut berita pada 6 November, Ekspo Import Antarabangsa China (CIIE) yang Pertama, yang telah menumpukan perhatian dari seluruh dunia, telah dibuka di Shanghai pada 5 November. Sebagai sebuah wakil perusahaan dari California, Amerika Syarikat, Kumpulan MEBO telah menghadiri ekspo itu dan menarik perhatian ramai dari sebilangan besar syarikat penyumberan dan agensi media.

Xu Peng, seorang anggota delegasi dari California, Amerika Syarikat dan Pengerusi Lembaga Pengarah sekarang dan Ketua Pegawai Eksekutif bagi Kumpulan MEBO, berkata bahawa sains hayat jana semula adalah sebuah industri yang menarik, dengan tugas utama seperti melegakan kesakitan orang ramai dengan menghasilkan produk yang berkualiti dan berinovatif, dan membantu mereka mendapatkan semula kesihatan dan mengekalkan keadaan fizikal yang terbaik. Kumpulan MEBO mempunyai pelbagai formula yang dipatenkan yang berasaskan sains dan berinovatif, yang didasarkan kepada komposisi herba semulajadi, dapat menyokong, meningkatkan dan melepaskan potensi penjanaan semula bagi tubuh manusia, sekali gus membolehkan proses penyembuhan diri dalam tubuh manusia.

Sains dan teknologi mempunyai ciri-ciri global dan peredaran masa yang dibolehkan. Sehingga hari ini, pasaran China yang sedang berkembang telah menjadi matlamat bersama bagi kebanyakan perusahaan di California. Seperti kata pepatah, "kerjasama membawa kepada keadaan yang menguntungkan semua pihak, dan perkongsian membolehkan pembangunan". Bagi anggota delegasi dari California, mereka datang ke China bukan sahaja untuk merealisasikan kerjasama, tetapi juga untuk membina sebuah platform. Objektif itu adalah untuk membolehkan lebih ramai orang mempelajari mengenai persekitaran pelaburan China, meningkatkan lagi komunikasi dan kerjasama mereka dengan universiti-universiti China di dalam penyelidikan saintifik dan latihan bakat, dan memudahkan strategi "menembusi pasaran global" bagi industri perubatan China.

Ditubuhkan pada tahun 1987, Kumpulan MEBO adalah sebuah syarikat terkemuka di dalam bidang teknologi perubatan penjanaan semula luka bakar. Sepanjang 30 tahun yang lalu, Kumpulan MEBO telah komited untuk menyebarkan teknologi perubatan penjanaan semula luka bakar dengan ciri-ciri orang Cina di seluruh dunia. Sebagai sebuah syarikat multinasional yang berakar umbi di China, Kumpulan MEBO akan menunjukkan peranannya yang unik di dalam meningkatkan pembangunan global bagi perubatan herba China.
 
Sumber: Kumpulan MEBO

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2019 MREM . All rights reserved.