PIPOC 2007  
       
  LANGKAWI INTERNATIONAL DIALOGUE  
       
  IKIM :THE ROLE OF ISLAMIC  
       
  KL OIC HEALTH  
       
  PERAK ROYAL EVENT  
       
  DEVELOPING 8 (D8) MINISTERS MEETING ON FOOD SECURITY  

 
 
 

Ogos 06, 2020 -Khamis

 
  STRATEGI PANTAI BARAT - PLATFORM SOSIAL GLOBAL UNTUK STRATEGI PELABURAN DAN KEBAJIKAN SOSIAL

Thursday 10/10/2019


West Coast Strategy, Mengintegrasikan Strategi Investasi dan Hiburan Kesejahteraan sebagai Satu (Graphic: Business Wire)SHANGHAI, 10 Okt (Bernama-BUSINESS WIRE) -- Dengan kejayaan dan inovasi teknologi blockchain, aset digital secara beransur-ansur menjadi standard produk pelaburan di seluruh dunia. Banyak syarikat kewangan global tradisional juga telah memulakan susun atur mereka dalam bidang aset digital; pasaran kini menghadapi tempoh penetasannya. Walau bagaimanapun, sistem sokongan strategi pelaburan dan perkhidmatan berwibawa tidak dapat mengikuti perkembangan pesat sumber digital; ia masih dalam tempoh selang. Dengan perkembangan pesat hiburan dan rangkaian sosial, sosialisasi telah digalakkan di kalangan penduduk dunia. Strategi Pantai Barat bertujuan untuk menutup jurang pelaburan dalam pasaran pelaburan dan termasuk pasukan bertaraf dunia dalam bidang pelaburan strategik, rangkaian sosial, hiburan, blok dan kawasan lain untuk mewujudkan platform global yang komprehensif menggabungkan strategi pelaburan, rangkaian sosial dan hiburan sosial; membina komuniti aset digital yang boleh dikongsi dan diwujudkan di seluruh dunia.

Strategi Pantai Barat mengintegrasikan strategi pelaburan dan hiburan sosial ke dalam satu

Strategi Pantai Barat menerbitkan BTC harian dan mata wang digital klasik yang lain untuk membolehkan pengguna di seluruh dunia mudah membiasakan diri dengan aset digital dan mengambil langkah pertama mereka dalam bidang aset digital. Mengundang kawan-kawan untuk mengambil bahagian boleh memberi anda faedah tambahan. Strategi Pantai Barat menggunakan hiburan sosial sebagai pautan yang membolehkan pengguna mengetahui pelabur dan pakar dari seluruh dunia; menyediakan strategi pelaburan terkemuka sebagai saluran, membawa bersama-sama pelabur dan institusi terkenal di dunia untuk strategi pelaburan berkualiti tinggi Strategi Pantai Barat membolehkan pelabur global menggunakan aset digital untuk memproses pelaburan semua kategori dan mencapai penghargaan berbilang aset yang cepat; mengurangkan risiko pelabur dan meningkatkan kadar pulangan dengan menggunakan pelaburan yang diamanahkan dan perkhidmatan susulan untuk mewujudkan saluran untuk pelabur dan pelabur profesional; menyediakan produk yang didorong sepenuhnya oleh perniagaan untuk membantu pelabur global berpindah dari rookie ke pakar ke tahap premium. Navigasi 24/7 mengenai berita pelaburan global terkini. Benarkan pengguna mendapatkan maklumat pelaburan terkini satu langkah ke hadapan.

Strategi pantai barat mempunyai perniagaan di seluruh dunia

Sebagai platform sosial yang paling menghiburkan dan paling berharga tanpa sempadan di dunia, Strategi Pantai Barat telah diiktiraf oleh pengguna dari Thailand, Filipina, Vietnam, Kemboja, Malaysia Singapura, Indonesia, Jepun, Korea Selatan, Taiwan, Hong Kong dan beberapa negara. negara dan kawasan lain. Dan akhirnya mengedarkannya ke Amerika, Eropah, Australia, Timur Tengah, Afrika dan negara-negara di seluruh dunia.

Inovasi yang berjaya dalam Strategi Pantai Barat bukan sahaja merupakan langkah pertama bagi aset digital untuk pengguna global, tetapi juga hubungan pelabur global tanpa sempadan. Memotivasi pembangunan strategi pelaburan dan industri hiburan sosial; atau kemungkinan besar, mewujudkan platform “strategi pelaburan + hiburan sosial global” terbesar di dunia.

Syarikat: Strategi Pantai Barat
Orang: Phoenix Wong
E-mel: westcoast@icctoro.com 
Telefon: +86 15526049630
Alamat: No.1500 Century Ave, Daerah Pudong Baru, Shanghai, China
Negara: Shanghai, China
Web: http://www.icctoro.com
WeChat: wsc_global 
Sumber:https://www.facebook.com/westcoaststrategy/posts/119396429465287?__tn__=K-R 

 
This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20191009005626/en/


Sumber :  West Coast Strategy

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2020 MREM . All rights reserved.