PIPOC 2007  
       
  LANGKAWI INTERNATIONAL DIALOGUE  
       
  IKIM :THE ROLE OF ISLAMIC  
       
  KL OIC HEALTH  
       
  PERAK ROYAL EVENT  
       
  DEVELOPING 8 (D8) MINISTERS MEETING ON FOOD SECURITY  

 
 
 

September 21, 2020 -Isnin

 
  VISTAJET MENERUSKAN KERJASAMANYA DENGAN SCUDERIA FERRARI UNTUK KEJOHANAN DUNIA FORMULA ONE 2020

Friday 14/02/2020Menyokong perjalanan pasukan melalui nilai dikongsi bagi kelajuan, kecemerlangan, semangat dan inovasi

LONDON, 14 Feb (Bernama-GLOBE NEWSWIRE) -- VistaJet, syarikat penerbangan perniagaan global pertama dan tunggal, mengumumkan kerjasamanya dengan pasukan Scuderia Ferrari untuk tahun kedua-dua berturut-turut sebagai Pembekal Rasmi perjalanan jet persendirian.

Dengan kalendar perlumbaan yang semakin mencabar dan kerap kali hanya beberapa hari antara Grands Prix, pasukan menghadapi garis masa yang mencabar. VistaJet akan menyokong pasukan untuk mengoptimumkan perjalanan dan masa pertukaran mereka sepanjang musim Formula One 2020. Dalam industri yang mementingkan kelajuan dan kecekapan, pasukan Scuderia Ferrari akan menggunakan masa di luar litar dengan lebih lanjut untuk tiba dalam keadaan optimum.

Berlumba secara kompetitif bersama Ferrari selama bertahun-tahun dan sebagai pemandu rasmi Kejohanan FIA World Endurance, WEC, Pengasas dan Pengerusi VistaJet tahu tuntutan perlumbaan dan fokus tajam yang diperlukan untuk berprestasi di bawah tekanan sedemikian.

Mengumumkan kerjasama ini, Thomas Flohr berkata: “Saya amat bangga untuk menyokong pasukan perlumbaan yang paling ikonik dan berjaya di dunia untuk tahun kedua. Inovasi, teknologi dan fokus pada kecekapan merupakan nilai yang kita kongsi bersama mereka. VistaJet akan terus menyediakan perjalanan yang lancar kepada pasukan Scuderia Ferrari untuk memastikan fokus mereka adalah pada perkara yang penting iaitu perlumbaan pada litar. Saya teruja untuk mengetahui perkara yang menanti untuk Sebastian Vettel, Charles Leclerc dan keseluruhan pasukan Ferrari pada musim 2020 ini. Forza Ferrari!”

VistaJet amat mengutamakan kecemerlangan perkhidmatan dan operasi. Pada armada dimilikinya yang terdiri daripada lebih 70 pesawat, VistaJet telah melengkapkan lebih 174,000 penerbangan secara global, menerbangkan lebih 436,000 dengan selamat ke lebih daripada 1,900 lapangan terbang di seluruh dunia.

www.vistajet.com/ferrari

Maklumat
Jennifer Farquhar | VistaJet | T: +44 203 617 3077 | jennifer.farquhar@vistajet.com

Perihal VistaJet
VistaJet ialah syarikat penerbangan global yang pertama dan tunggal. Dengan lebih 70 jet perniagaan perak dan merah, VistaJet telah menerbangkan klien syarikat, kerajaan dan persendirian ke 187 negara yang merangkumi 96% lokasi di dunia. Syarikat yang diasaskan pada 2004 itu merintis model perniagaan inovatif yang memberikan akses kesemua armada kepada pelanggan dengan membayar mengikut jam penerbangan tanpa risiko tanggungjawab dan pemilikan aset penerbangan. Program keahlian istimewa VistaJet menawarkan langganan jam penerbangan tempah khas bagi jet untuk jarak sederhana dan jauh untuk penerbangan pada bila-bila masa dan ke mana-mana sahaja.
VistaJet ialah sebahagian daripada Vista Global Holding, kumpulan peneraju penerbangan perniagaan dunia yang menyepadukan portfolio unik syarikat dengan menawarkan penyelesaian aset sedikit untuk merangkumi kesemua aspek utama penerbangan perniagaan.
Maklumat dan berita lanjut VistaJet di vistajet.com

Foto yang disertakan dengan pengumuman ini tersedia di

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/782c8017-86c6-4593-becb-42bf7a799013

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/23c18cae-8d5a-4f33-8120-cfd61008a510

SUMBER: VistaJet Ltd

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2020 MREM . All rights reserved.