ADGSOM1 & ADGMIN1  
       
  LAUNCH OF THE 50TH ANNIVERSARY CELEBRATION OF RUKUN NEGARA  
       
  KL SUMMIT 2019  
       
  HAWANA 2018  
       
  AES 2016  
       

 
 
 

Oktober 18, 2021 -Isnin

 
  JETCRAFT COMMERCIAL BERKEMBANG DI ASIA

Thursday 14/10/2021Christophe Potocki, Vice President of Sales, Jetcraft Commercial. (Photo: Business Wire)
Christophe Potocki, Naib Presiden bagi Jualan, Jetcraft Commercial. (Foto: Business Wire)


LONDON, 14 Okt (Bernama-BUSINESS WIRE) -- Jetcraft Commercial, bahagian pesawat komersial bagi firma perdagangan pesawat global Jetcraft, hari ini mengumumkan pelantikan Christophe Potocki sebagai Naib Presiden Jualan.

Siaran akhbar ini mempunyai ciri-ciri multimedia. Lihat siaran lengkap di sini:
https://www.businesswire.com/news/home/20211013005898/en/

Berpusat di Singapura, Potocki akan menyokong aktiviti komersial global Jetcraft dengan tumpuan di rantau Asia. Beliau membawa bersama pengalaman penerbangan komersial selama 20 tahun kepada peranan beliau, yang terakhir berkhidmat sebagai Ketua Asia-Pasifik untuk Avions de Transport Regional (ATR) di mana beliau menyelaraskan perjanjian untuk lebih 20% bagi semua penjualan pesawat.

Raphaël Haddad, Presiden bagi Jetcraft Commercial, berkata: “Ketika kami terus memperluaskan jejak kehadiran kami di peringkat antarabangsa, adalah sangat penting bagi kami untuk mempunyai pasukan yang tepat bagi menggerakkan urusan komersial di seluruh Asia dan seterusnya.

“Pengalaman Potocki yang mengagumkan di dalam penjualan pesawat dan kemahiran di dalam pemasaran, strategi dan sokongan pelanggan menyampaikan satu gabungan yang berpotensi untuk pertumbuhan kami yang berterusan di dalam aktiviti komersial global. Kami yakin pelantikan beliau akan mempengaruhi pasukan itu.”

Jetcraft Commercial dilancarkan pada tahun 2015, dengan memanfaatkan pada kehadiran dan pengalaman antarabangsa Jetcraft yang sedia ada untuk menawarkan pelanggan dengan sebuah rakan yang tangkas di dalam komuniti penjualan dan penyewaan pesawat komersial. Dengan inventori yang pelbagai, yang menampilkan pesawat dari Airbus, Boeing, Bombardier, De Havilland Canada, Embraer dan lain-lain, Jetcraft Commercial mempunyai satu rekod yang terbukti di dalam memperoleh dan menempatkan pesawat komersial di seluruh dunia.

Untuk melihat semua penyenaraian sila lawati: jetcraft.com/inventory/commercial/

AKHIR

Maklumat mengenai Jetcraft Commercial

Jetcraft Commercial adalah bahagian pesawat komersial bagi firma perdagangan penerbangan global Jetcraft, yang menyokong syarikat penerbangan dan pengendali di dalam bidang pembelian, penjualan, pajakan, pemasaran dan pembiayaan pesawat mereka. Dengan satu jaringan yang mantap dan pasukan eksekutif jualan dan pemasaran di setiap pasaran utama di seluruh dunia, Jetcraft Commercial adalah sebuah rakan yang lincah dan berdedikasi di dalam komuniti penjualan dan penyewaan pesawat komersial dan berupaya untuk menawarkan nilai, pilihan dan kelenturan yang dituntut oleh syarikat-syarikat terbaik di dunia.

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.jetcraft.com/inventory/commercial

Maklumat mengenai Jetcraft

Jetcraft adalah pemimpin di dalam strategi jualan, pemasaran dan pemilikan pesawat antarabangsa, mengurus dan menyelenggara lebih 20 pejabat serantau di seluruh dunia. Kejayaan syarikat itu yang tidak ada tandingannya selama hampir 60 tahun di dalam penerbangan perniagaan telah memperolehnya dengan satu reputasi bertaraf dunia, bersama dengan sebuah pangkalan pelanggan yang luar biasa, satu rangkaian hubungan yang luas dan satu daripada inventori terbesar di dalam industri itu.

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.jetcraft.com


Lihat versi sumber di businesswire.com: 
https://www.businesswire.com/news/home/20211013005898/en/

Hubungi

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 8020 Communications.
E-mel: jetcraft@8020comms.com
Telefon: +44 (0)1483 447380

Anna Price
aprice@8020comms.com

Sumber : Jetcraft Commercial

Teks bahasa sumber asal pengumuman ini adalah versi rasmi yang sahih. Terjemahan yang disediakan hanya sebagai penyesuaian sahaja, dan hendaklah di silang-rujuk dengan teks bahasa sumber, yang satu-satunya versi teks dengan kesan undang-undang.

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2021 MREM . All rights reserved.