ADGSOM1 & ADGMIN1  
       
  LAUNCH OF THE 50TH ANNIVERSARY CELEBRATION OF RUKUN NEGARA  
       
  KL SUMMIT 2019  
       
  HAWANA 2018  
       
  AES 2016  
       

 
 
 

Mei 19, 2022 -Khamis

 
  SYNCHRONOSS MEMUKTAMADKAN PERJANJIAN DENGAN IQMETRIX UNTUK MENJUAL DIGITAL EXPERIENCE PLATFORM DAN ACTIVATION SOLUTIONS

Friday 13/05/2022BRIDGEWATER, N.J., 13 Mei (Bernama-GLOBE NEWSWIRE) -- Synchronoss Technologies, Inc. (“Synchronoss” atau “Syarikat”) (Nasdaq: SNCR), peneraju global dan inovator dalam awan, pemesejan serta produk dan platform digital, hari ini mengumumkan kejayaan menyelesaikan penjualan Digital Experience Platform (“DXP”) dan Activation Solutions (“Activation”) kepada iQmetrix, penyedia terkemuka bagi perisian pengurusan runcit telekom. Penjualan itu diumumkan secara rasmi pada 8 Mac 2022.

“Penjualan DXP and Activation adalah sebahagian daripada pelan strategik kami untuk mencipta model perniagaan lebih ramping yang memfokuskan kepada bidang pertumbuhan teras kami pada masa hadapan,” kata Jeff Miller, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Synchronoss. “Termeterai perjanjian ini adalah baik untuk bidang tumpuan produk jangka panjang Synchronoss. Ia memberikan kami fleksibiliti operasi untuk menambah baik struktur modal kami dan mempercepatkan pembangunan penawaran produk baharu dalam bidang utama kami seperti portfolio awan kami.”

“Sebagai penyedia perisian pengurusan runcit pintar yang dipercayai, iQmetrix ialah pemeroleh semula jadi pilihan untuk Digital Experience Platform and Activation Solutions,” kata Ryan Volberg, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif iQmetrix. “Kami sangat teruja kerana ini menyokong rancangan kami untuk menjadi pemboleh nombor satu peranti bersambung peribadi di seluruh dunia. Dalam industri yang begitu pesat berubah, ini adalah salah satu langkah besar seterusnya yang kami teruja untuk mengambilnya bagi membantu kami mencipta pengalaman hebat dalam ruang telekomunikasi.”

Tawaran DXP dan Activation membolehkan pengendali telekomunikasi dan peruncit di seluruh dunia mencipta, mengatur dan mengurus pengalaman digital merentasi semua saluran. Berikutan jualan tersebut, portfolio perniagaan digital Synchronoss termasuklah Financial Analytics and produk spatialSUITE serta Platform iNow.

Mengenai Synchronoss
Synchronoss Technologies (Nasdaq: SNCR) membina perisian yang membolehkan syarikat di seluruh dunia berhubung dengan pelanggan mereka dengan cara yang dipercayai dan bermakna. Koleksi produk syarikat membantu memperkemaskan rangkaian, memudahkan suai tugas dan melibatkan pelanggan untuk melancarkan aliran hasil baharu, mengurangkan kos dan mempercepatkan masa ke pasaran. Beratus-ratus juta pelanggan mempercayai produk Synchronoss untuk kekal segerak dengan orang ramai, perkhidmatan dan kandungan yang disukai mereka. Itulah sebabnya lebih daripada 1,500 pekerja Synchronoss yang berbakat di seluruh dunia berusaha setiap hari untuk menggambarkan semula dunia yang segerak. Ketahui lebih lanjut di www.synchronoss.com.

Hubungi Hubungan Media:
Domenick Cilea
Springboard
dcilea@springboardpr.com

Hubungi Hubungan Pelabur:
Matt Glover / Tom Colton
Gateway Group, Inc.
SNCR@gatewayir.com 

SUMBER : Synchronoss Technologies, Inc.

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2022 MREM . All rights reserved.