ADGSOM1 & ADGMIN1  
       
  LAUNCH OF THE 50TH ANNIVERSARY CELEBRATION OF RUKUN NEGARA  
       
  KL SUMMIT 2019  
       
  HAWANA 2018  
       
  AES 2016  
       

 
 
 

Mac 30, 2023 -Khamis

 
  METADREAM MELANCARKAN BONDEE, APLIKASI SOSIAL GENERASI SETERUSNYA

Friday 27/01/2023Table

Metadream melancarkan Bondee, Aplikasi sosial generasi seterusnya (Grafik: Business Wire)


SINGAPURA, 27 Jan (Bernama-BUSINESS WIRE) -- Metadream, sebuah syarikat permulaan teknologi yang berpangkalan di Singapura, baru-baru ini melancarkan Bondee, aplikasi sosial generasi seterusnya, di pasaran seluruh Asia. Berdasarkan ciri avatar yang pelbagai, bergaya dan interaktif lagi pintar, ramai pengguna yang telah memuat turun aplikasi sosial generasi seterusnya ini. Di App Store, Bondee disenaraikan sebagai aplikasi percuma nombor 1 terbaik.
  
Di Bondee, pengguna boleh mencipta avatar yang bergaya dan pastikan rakan mereka disiarkan sama ada mereka sedang meluangkan masa untuk "diri sendiri" atau sedang memeluk kucing. Pengguna boleh menzahirkan perasaan mereka secara bebas dengan berkongsi mood dan status. Bondee juga memberi peluang kepada pengguna untuk memperibadikan ruang mereka, melawat rakan, dan menyiarkan komen seolah-olah mereka benar-benar hidup bersama rakan-rakan ini.

Menurut orang dalam Metadream, Metadream ialah sebuah syarikat teknologi bebas yang berpangkalan di Singapura, yang telah memperoleh hak harta intelek aplikasi True.ly pada bulan Mei 2022. Selepas itu, Metadream telah melakukan transformasi kreatif Aplikasi ini di peringkat antarabangsa dan secara beransur-ansur melancarkan “ Bondee” di seluruh dunia menjelang akhir tahun 2022. Metadream diasaskan oleh para pelabur dari Amerika Syarikat dan Australia. Dengan menetapkan Jepun dan Korea Selatan sebagai pangkalan R&D dan operasi produk, tiga buah pusat data bebas di Singapura, Jepun dan Amerika Syarikat telah ditubuhkan untuk memastikan penggunaan produk yang selamat dan memenuhi keperluan keselamatan data di pasaran serantau. Pada masa yang sama, Metadream merancang untuk menubuhkan pusat operasi serantau di Thailand, Filipina dan di negara-negara lain untuk memenuhi permintaan pengguna tempatan dengan kadar segera. Selain "Bondee", syarikat ini juga sedang membangunkan satu siri produk kreatif metaverse.
 
Bondee mentakrifkan semula interaksi sosial seperti yang kita ketahui. Dengan pembaharuan dalam industri sosial ini, banyak lagi yang akan kita nantikan.
 
Galeri Multimedia/Foto Sedia Ada:
https://www.businesswire.com/news/home/20230125005382/en/

Bahagian untuk dihubungi
METADREAM TECH PTE. LTD.
Metadream Team
marketing@bondee.net

Sumber: METADREAM TECH PTE. LTD.

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2023 MREM . All rights reserved.